NÄIN VALMISTAT
KOKO PERHEEN SUOSIKKI
KOTIKEBABIN!

Kotikebabista on tullut uusi koko perheen suosikkiateria viikonloppuisin. Se on yksinkertainen valmistaa, hauska ja helppo varioida eri makujen ja täytteiden mukaan. Lisäksi se sopii niin isoille kuin pienillekin ruokailijoille, ja jokainen voi luoda juuri omanlaisensa herkullisen annoksen!

TÄYTÄ MITEN ITSE HALUAT
– LIHA, KANA TAI VEGE

Jokainen voi tehdä omanlaisensa kotikebabin. Valitse haluamasi proteiini tai miksi et kokeilisi useita? Valitse, maista ja yhdistele. Valmistaminen kestää vain muutaman minuutin!

YHDISTÄ – LISÄÄ KASTIKKEITA, HYVIÄ VIHANNEKSIA JA KASVIKSIA

Jos se on hyvää, se on hyvää. Maissi, salaatti, kurkku, tomaatti, juusto, pepperoni-paprika, tulinen kastike, mieto kastike, valkosipulikastike tai jotain aivan muuta. Sillä ei ole väliä, valitse mitä haluat.

SYÖ OMALLA TAVALLASI – MIKÄ YHDISTELMÄ ON SUOSIKKISI?

Sääntöjä ei ole. Pitaleipää, ranskalaisia, kebabrullaleipää tai tee pizza tai vaikka kaksi ja nauti. Monipuolisen illallisen valmistaminen isolle seurueelle ei voisi olla helpompaa.

"SIITÄ TULEE TODELLA MUKAVA PERHEHETKI, KUN KAIKKI VOIVAT VALITA HALUAMANSA KEBABIT JA LISUKKEET ITSE!"

🎉

"SIITÄ TULEE TODELLA MUKAVA PERHEHETKI, KUN KAIKKI VOIVAT VALITA HALUAMANSA KEBABIT JA LISUKKEET ITSE!" 🎉

SUPERYKSINKERTAISIA RESEPTEJÄ HERKULLISEEN KOTIKEBAB ILTAAN!

SUPERKEBABRULLA!

Kebabrullia voi todella varioida loputtomasti! On helppoa tehdä täysin vegaaninen annos korvaamalla klassinen kebab vegekebabilla - sekä kastikkeella.

  1. Kypsennä kebab pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

  2. Viipaloi ja pilko vihannekset haluamallasi tavalla.

  3. Kokoa rullasi, lisää kastikkeita, taita, nauti!

KEBAB PITALEIVÄSSÄ!

Klassinen kebab pitassa toimii aina! Täytä leivät kunnolla vihanneksilla, kebabilla ja kastikkeella. Nauti!

  1. Huuhtele ja viipaloi vihannekset.

  2. Kuumenna paistinpannu ja paista kebabia pari minuuttia keskilämmöllä.

  3. Kuumenna pitaleivät leivänpaahtimessa. Lisää ainekset leipään ja tarjoile yhdessä kebabkastikkeiden kanssa.

KEBABPIZZA!

Yhtä helppoa kuin herkullista! Kokeiltuasi kerran, tämä ruokalaji tulee varmasti jäämään viikonloppuruokakokoelmaasi. Eläköön kebabpizza!

  1. Laita uuni päälle. Levitä tomaattikastike pizzapohjan päälle pizzan keskeltä alkaen. Ripottele päälle raastettua juustoa.

  2. Paista pizzaa 5-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja reunat ovat halutun värisiä.

  3. Paista kebab paistinpannulla pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti ja laita valmiin pizzan päälle. Päälle vielä kebabkastiketta, rucolaa ja pepperoni-paprikaa.

KEBABLAUTANEN!

Kebablautasta voidaan varioida loputtomasti ja valita haluamasi kebab - klassinen, vege tai kana. Ranskalaisten perunoiden ja kebabkastikkeiden kanssa ei voi mennä pieleen.

  1. Kypsennä ranskalaiset pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Leikkaa kurkku, tomaatit, sipuli ja salaatti sopiviksi paloiksi.

  3. Valmista Kebab pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

LÖYDÄT MEIDÄT KYLMÄHYLLYSTÄ: